Header

Itsmypassions, modeblogger

Jeg kunne altså ikke dy mig, derfor endte denne chunky rullekrave strik også min kurv, da Mango så venligt tilbød 30%. Den ser bare noget så hyggelig ud, derfor ser jeg også meget frem til at den ankommer. Fik I også fyldt jeres kurv, eller holdte I jer langt væk?


I could not resist this cozy and beautiful turtleneck knit from Mango and therefore it ended up in my basket, when they offered 30% off. Did you get anything?

Likes

Comments

Livsstil

Kobberlamper-itsmpassions (De pæneste kobberlamper set hos Idé møbler - de ville sikkert pynte herhjemme over spisebordet)

Kählerdesign-itsmypassions (Flot grøn persille - en del af krydderurte-banden i vindueskarmen)

Loreal, itsmypassions (Forever Mink fra L'Oréals nye langtidsholdbare kollektion)

itsmypassions-aalborgby-mitaalborg (Friske brombær i midtbyen - se dét er da hyggeligt!)

fossilure-itsmypassions-modeblog (De smukkeste ure fra Fossil)

Fossilevent-Skagenure-Skagendenmark-itsmypassions (Toplækker mad til spændende Fossil event)

Envii-Enviitoerklaede-itsmypassions (Pæneste og lækreste lyserøde halstørklæde - perfekt til vinteren)

Lige nu sidder jeg på sofaen iført hyggetøj og prøver at tage mig sammen til at begynde på aftensmaden (ja, vi spiser lidt sent herhjemme) Ovenover kan I se nogle af de små ting, som har tittet frem og givet mig et smil på læben, sådan nogle kan man aldrig få for mange af

Søde Louise fra Lullumut har forresten lavet et lille interview med bloggen og jeg - så kig forbi, hvis I vil læse mere om min brug af pinterest, forbrug af c-vitaminer i makeuppen og langt mere Find snakken her


A few favorites from the last couple of weeks

Likes

Comments

Modeblogger-itsmypassions

SofieSchnoor-modeblog-itsmypassions Modeblogger, Danskmodeblog

Som lovet, får I her et nærmere kig på de chunky støvler fra Sofie Schnoor, som er helt perfekt her til efterår og vinter og som jeg bl.a. havde på i dette outfit. Pga. deres chunky gummisål, har de et fast greb på vejen og giver en god affjedring (hmm..kan sko godt have det? haha)

I kan købe dem her, hvis I skulle være interesserede

Vi har netop fået et par nye spisebordsstole ind af døren, så jeg må hellere videre med samlingen af dem (kan godt sige jer, at de driller...) Men pæne, det er de!

Kan I have en rar lørdag aften <3


Like I promised -  a closer look to the chunky boots from Sofie Schnoor, that I wore in this outfit. They are just perfect for this fall and winter. Have a great saturday evening <3

Likes

Comments

Musthaves på budget

Mango, Modeblog, Itsmypassions 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Hvad er bedre end weekend og 30% på alt hos Mango, ja, jeg ved det simpelthen ikke! Mango tilbyder nemlig 30% på hele sortimentet hele weekenden igennem med koden "5WEEKEND"

Jeg syntes det var svært at stoppe da jeg sammensatte denne collage, for Mango bugner nemlig med lækre basisvarer pt. som I også kan se her ovenover samtidig med, at produktbillederne også er meget tiltalende i stylingen. Jeg er specielt forelsket i læderjakken (nr.1), de to jakker (nr. 4 & 5) samt den højhalsede bluse (nr. 7)

Har I været forbi de 30% endnu?


I am loving Mango and especially now, when they are giving 30% on all items this weekend, by using the code "5WEEKEND". Have you been shopping yet?

Likes

Comments