Header
Livsstil

 photo Happynewyear-godtnyta30A0r-itsmypassions_zps802d9944.jpg

Året 2013 er ved sin ende og derfor er det også på tide at give jer det traditionelle "året der gik" indlæg - så spænd sikkerhedsselen og følg med. Jeg har valgt at lave indlægget lidt anderledes i år ved at opstille året i facts, hvilket gerne skulle gøre det lidt mere overskueligt at læse & nemmere at finde rundt i for jer. Så får I lige året i billeder efter nytåret

2013 VAR ÅRET SOM BØD PÅ:

1. En skøn & meget oplevelsesrig rejse til San Francisco, Hawaii & New York 2. En opstart på nye serier som Suits & The Big Bang Theory 3. Et styrt på motorcykel - av min rumpe.. 4. Flytning til eget domæne og alt hvad der dertil hører af teknisk bøvl 5. En begejstring for Lindt mælkechokolade kugler (mums!) 6. Dejlig hjælp til outfitbillederne fra hende snitten her 7. Nye blogger-bekendtskaber, som jeg ikke ville være foruden 8. Køb af en lækker decadent taske 9. En begejstring for grå, lyserød & creme farver - gerne sammen 10. En masse dejlig samarbejde mellem virksomheder & bloggen

Det nye år måtte for mit vedkommende gerne byde på en fuldtidsstilling hos en spændende virksomhed, en eller flere dejlige udenlandsrejser, gode stunder med familie, kæreste & venner, endnu flere events i Aalborg samt mere tid med de søde blogger piger her fra byen

I har taget flytningen af bloggen, de uundgåelige tekniske vanskeligheder samt indlæggene rigtig godt! Jeg er stolt af hver eneste kommentar som dumper ind fra jer, hver eneste besøg som jeg kan se samt hver eneste like på Facebook & Instagram - I er bare de bedste! I gør det hele sjovt og hverdagen værd at dele med jer - en ting vi må fortsætte med hele 2014 også!

Så simpelt som det kan siges - TAK & GODT NYTÅR!

-

A look back on this year 2013, which meant new blogger acquaintances, great events, new series like Suits and Big Bang Theory, new outfit pictures, a great holiday in USA and so on. Thank you for your support throughout this year - I hope you will hang in there in 2014 too!

læserpris-itsmypassions

Likes

Comments

Skønhed

 photo DSC07170_zps35921aa7.jpg

 photo Vind-got2b-laeligkkerrier_zpse9731374.jpg

Selvom det nye år er lige om hjørnet, kan jeg godt lige nå at forkæle jer med en sidste konkurrence. I samarbejde med got2b, har jeg fået muligheden for at udlove denne lækre pakke indeholdende: et stk. Powder´ful volumizing styling powder, et stk. Guadian Angel Heat protection & et stk. Smooth´n Chic hårlotion - perfekt til at skabe en god hårdag, hver dag i det nye år 2014 (ville det ikke være lækkert?)

Jeg har selv brugt produkterne Smooth´n Chic for at gøre håret let at forme samt den meget holdbare hårspray Rockin´It for at holde på min kommende nytårsfrisure, som I også kan se et eksempel på her ovenover. Jeg er vild med denne donut til håret og syntes den passer godt til en nytårsfrisure - en frisure som jeg forhåbentligt også får lavet flere gange i det nye år!

Alt I skal gøre for at deltage:

"LIKE" bloggen på facebook - her

Samt skrive en kommentar, fortællende hvilken frisure I gerne vil afprøve/bruge noget mere i det nye år 2014

Held & lykke alle sammen - konkurrencen løber til og med søndag d. 5/1

-

Only for my danish readers

Likes

Comments

 photo DSC07096_zps57f522cf.jpg  photo DSC07093_zpsf2e6e97d.jpg  photo DSC07221_zps7ab951a4.jpg  photo DSC07226_zps427955d2.jpg  photo DSC07236_zpsaa972146.jpg  photo DSC07280_zps6b409bed.jpg  photo DSC07255_zps938f6ee0.jpg  photo DSC07269_zps63cc98d0.jpg

 Jeg tænkte at I kunne have interesse i et kig på mine julegaver, så her får I lige nogle af dem. Jeg har i år fået en blanding mellem skønhed, smykker & boligsager - lige hvad jeg ønskede mig!

Selvom vi ikke har plads til så mange nye boligting herhjemme i lejligheden, så ender der alligevel altid noget på listen, hvor især Royal Copenhagen var repræsenteret i år, med deres flotte blå Mega Mussel serie, hvilket betyder at jeg nu er oppe på hele otte krus & et fad derfra!

Hvad fandt I af spændende ting under juletræet?

-

I just wanted to show you some of my Christmas gifts - so here they are!

Likes

Comments

Musthaves på budget, Skønhed

 photo DSC06922_zps6aaed061.jpg  photo DSC06916_zps42326ed8.jpg

 photo DSC06930_zps89e37014.jpg

Jeg har længe været på jagt efter den helt rigtige glimmerlak, som havde den der glitrende effekt, uden at indeholde små glimmerstykker. Og vupti, pludselig fandt jeg to stk. i Gina Tricot til 39 kr. stykket. (eller endte med tre stk. for en hundrede lap..)

Den sølv har allerede været på op til flere gange, den dækker nemt og passer lige til mine behov og så er den perfekt til en nytårsaften eller til lidt glimmer i hverdagen. Er netop hjemvendt fra bytte-julegave-ræset, men så er det også overstået og jeg kan snarest få vist jer dette års gaver!

Håber I nyder ferien derude

Vinderen af 4. adventskonkurrence blev: Jenni / Byjenni - sender dig hurtigst muligt en mail

-

I have found the perfect glitter nail polishes from Gina Tricot - one in silver and one in gold. Just perfect for new years eve and also great for everyday. Hope you have a great holiday

Likes

Comments