Header

 photo Zara-kjole-nyta30A0rskjole-julekjole-glimmer_zps51d19674.jpg

I denne juletid er man vel altid på jagt efter en ny kjole til enten en forestående julefrokost eller til årets nytårsfest. Og denne smukke pailletkjole fra Zara passer jo perfekt til netop sidste formål. Jeg er vild med dens simple look med spagettistropperne og den tynde underkjole, da pailletkjoler ofte nemt kan virke store & tunge!

Aftenen i aften skal bruges i selskab med Jeg Elsker Mode redaktionen og den tilhørende årlige julefrokost, hvilket nok skal blive spændende! Er I også begyndt på julefrokosterne eller måske har I allerede overstået dem for denne omgang?

-

I just adore this sequin dress from Zara! Love the strappy strops, which gives it a sense of simplicity and class

Likes

Comments

Musthaves på budget, Outfits

 photo DSC05422_zps6491a43e.jpg  photo DSC05430_zpsba22764e.jpg  photo DSC05443_zpsd3c32e9b.jpg  photo DSC05450_zps7f18ddef.jpg  photo DSC05452_zps3d155db8.jpg

 photo DSC05419_zpsaf0d96e7.jpgCardigan: H&M Trend    Kjole: Asos (similar here)   Sneakers: Skechers    Taske: Michael Kors (similar here)    Tørklæde: Black Lily

Jeg mødtes en dag til billeder & sladder med Sofie og havde derfor også en mulighed for, at lufte mine nye sneaks som jeg købte med hjem fra USA. Jeg har jo allerede et par sneaks derfra, men da sketchers er åbenbart et stort fænomen derovre, så jeg måtte lige have et ekstra par med hjem til billige penge - de er jo lette som luft og super lækre at have på!

Nu vil jeg gøre mig klar til at hente to søde blogger piger, så vi kan deltage i et spændende Envii event, hvor de nye blogger kollektioner fra Sofie's blog & Clamour4Glamour skal præsenteres. Så jeg håber at have nogle fine billeder fra eventet klar til jer snarest!

-

Some outfit pictures from a day, where i wore my wonderfull sneakers from Skechers, which I brought home from our holiday in the states. Great sneakers at a great price!

Likes

Comments

 photo itsmypassions-konkurrence-blogbog_zps7fee425f.jpg

Når I nu var lige så begejstret for blogbogen som jeg var det, så skal I da også have muligheden for at vinde jeres helt eget eksemplar. Jeg har nemlig været så heldig, at få stillet en ekstra version af denne blogbog til rådighed, så en heldig vinder nu kan vinde sin helt egen!

Alt I skal gøre for at deltage

"LIKE" bloggen via Facebook - her "LIKE" indlægget via det lille hjerte på Bloglovin - her & Smide en lille kommentar herunder, så jeg ved I deltager. Skriv desuden gerne jeres bloglink, hvis I har sådan en - det er jo altid dejligt at lære flere blogs at kende!

Konkurrencen løber til og med tirsdag d. 3. december

-

Only for danish readers

Likes

Comments

Mode

 photo Wouldlovetowear-sort-outfit-itsmypassions_zps947f35f5.jpgStrik: Part Two    Bukser: Magasin    Støvletter: Pavement    Taske: Decadent    Ur: Casio

Jeg ville gerne have hoppet i dette outfit idag, simpelthen fordi strikken ser så lækker & varm ud og så er jeg vild med printet på den. Jeg er desuden så glad for min pudderfarvede decadent taske, at jeg også går og drømmer om at tilføje en sort til samlingen

Desuden lækkert at se, at I er så vilde med blogbogen - lige et tip, kig ind forbi bloggen senere i aften, så har jeg en overraskelse klar til jer!

-

I would have loved to have worn this lovely outfit on a day like today. I especially love the printet knit!

Likes

Comments