Header

Ville lige ønske jer RIGTIG GODT NYTÅR inden det hele går løs her om få timer!

Jeg takker jer inderligt, for at have fulgt med her i årets løb & håber at I fortsat vil følge med i år 2012 Tiden flyver jo afsted, når man har det sjovt - derfor er det heller ikke til at forstå, at bloggen snart har eksisteret i 1 år

Jeg håber at jeres aften/nat bliver helt igennem dejlig og at I kommer godt ind i det nye år!

-

A Happy New Year from me - Hope you are gonna have a great evening!

 

Likes

Comments

Har været på udsalgsshopping med kæresten i dag, dejligt at han havde lyst til at bruge sådan en fridag på shopping sammen med mig - det er det jeg kalder kvalitetstid! Endte med lidt lækre sager, deriblandt disse øreringe fra H&M til den nette pris af 20.-

De er lidt tunge i det, så skal lige i træningslejr her imorgen - kunne jo være de skulle bruges nytårsaften? Er vild med det enkle, lidt rå design & så det, at de ser ud som om den lokale smed lige har lavet dem - så fedt!

Har I gjort nogle gode udsalgskup?

-

Found these beautiful earrings in H&M at a price of 20 kr - gotta love the sale!

Husker I at følge med via Facebook - hvor jeg også opdaterer med lidt gode sager

Likes

Comments

Hvis I ikke allerede kender members, så er det vist på tide

Members er en slags shopping-club, der tilbyder lækre produkter til reducerede priser - oftest er tingene nedsat med mindst 50% - en ting jeg flere gange har nydt godt af efterhånden!

Flere gange om ugen kommer der nye kampagner til syne på hjemmesiden, man kan f.eks. nederst på siden, følge præcist hvilken dag og klokkeslæt de forskellige kampagner åbnes, så man kan være klar ved tasterne - smart!

Det er helt gratis at være medlem, man kan enten ansøge eller blive inviteret for at opnå dette medlemsskab Jeg har derfor fundet ud af, at jeg som allerede eksisterende medlem, har mulighed for at invitere jer En lille ekstra bonus ved dette er, at I modtager 50 kr i bonuspoint, der kan bruges på varer på hjemmesiden og jeg modtager også bonuspoint - win win

Alt I skal gøre er at sende mig jeres e-mail i en kommentar, så sender jeg en invitation direkte til jer, så I også kan få en bid af kagen God shopping ladies!

-

Do you know members?

It is an exclusive shopping site, which offers up to 70% on all items Send me your email, and I can invite you and it is totally free of charge!

Likes

Comments

Så er den heldige vinder af et par skønne øreringe fra STINE A endelig fundet!

TILLYKKE TIL

STINE CHRISTENSEN

Stine - Har har sendt dig en mail

I kan glæde jer til endnu flere lækre konkurrencer i det nye år - så Stay tuned! & Tak fordi I gider deltage

-

A winner has been found - congratulations to Stine Christensen

Likes

Comments